Udtalelser

"Lene har en helt særlig evne til at være meget fintfølende, klog og skarp inden for det som hun tilbyder gennem Sustainable Happiness. Der er sammenhæng og autentisitet i det Lene repræsenterer og det hun giver. Jeg har efter nogle få sessions ved Lene oplevet en klar positiv forandring i fht. min personlige udvikling samt lært en hel særlig og effektiv tilgang til egenomsorg og den spirituelle dimension. Det er ikke mærkeligt, at Lene kan tilbyde så høj kvalitet af livsvejledning og vertikal coaching. Ud over at Lene er dedikeret til det hun giver af, så har hun været, og er meget omhyggelig og selektiv med at opsøge virkelig kompetente lærermestre i både ind- og udland. Jeg vil give mine bedste anbefalinger af Lene til dig som måske allerede har gjort dig erfaringer med meditation, coaching eller anden personlig udvikling, og som ønsker at fortsætte din udvikling og leve mere nærværende og kærligt. Men også til dig som blot ønsker at forkæle dig selv med de forløb som tilbydes."
- Bjørn Andersen, coach og jobkonsulent

"At forelske sig og senere elske en mand, der har børn fra tidligere er kompliceret. I mit tilfælde har jeg kendt både mand og hans 3 børn gennem over 5 år, og de er skønne, men der er alligevel meget, der er svært. Naturligvis de logistiske udfordringer, men I højere grad at det kan være svært at være sig selv, svært at finde ro og give plads til frustrationer, svært at en fremmed kvinde for resten af livet skal have en rolle I ens liv og påvirke alle planer (ferier, oplevelser mv) og svært at give afkald på drømmen om en familie med far, mor og X børn, hvor det at se sit barn vokse op er en helt unik rejse som man sammen begiver sig ud på for første gang. Den altoverskyggende komplekse udfordring er dog at emnet og følelserne er tabubelagt og derfor føles de negative tanker desto mere forkerte, uberettigede og tangerende til ondskabsfulde. Hver session med Lene er et mentalt åndehul, et rummeligt, kærligt, og omsorgsfuldt rum, hvor alle følelser anerkendes og udfordres. Lene har en evne til via spørgsmål at komme bagom følelserne, finde frem til hvad de reelt bunder i, og hjælpe med at finde løsninger på konkrete og generelle udfordringer, som fx hvordan jeg bedst mærker egne grænser og hvordan jeg handler på det. Lenes grundfilosofi er at man skal finde roen i sig selv og ikke ved at ændre på alt muligt i omgivelserne – og anerkender at det kan være en lang proces. Kendetegnet for mine sessioner har været at uanset om jeg var vred, ulykkelig og opgivende eller sprudlende glad, da jeg trådte ind, så har Lene formået at finde situationernes følelser frem til overfladen, hjulpet med at forstå og bearbejde dem, og sendt mig ud af døren med en indstilling om at jeg/vi (min kæreste og jeg) kan klare det…og nærmest glæde mig til at børnene igen kommer, så de nye strategier kan prøves af. Lene er unik og stråler af kærlighed og ro til verden. Hun er struktureret og samler op på alle trådene, holder os på sporet, opsummerer og forventningsafstemmer – og bruger mange forskellige teknikker som reelle coachingsessioner, mindfulness og hvad der ellers passer til emnet. Der er ingen “quick-fix” og udfordringerne i at leve i et parforhold med børn, der ikke er ens egne – uanset hvor skønne de er – vil være livslange, så det føles rart og rigtigt at udvikle værktøjer, der på sigt kan gøre, at glæderne overstiger udfordringerne og kompromiserne. Samtidig med at kærligheden i parforholdet kan blomstre og værnes om – kompetencer der uden tvivl vil være guld værd, når vi på et tidspunkt får egne børn. Lene kan varmt anbefales!"
- Kvinde, 30 år, PhD-studerende (anonym)

"I can recommend Lene to anyone. She is a wonderful human being who innately shares her special energy with others. I always feel lighter after seeing her! Lene has this amazing ability to be exceptionally present during the session. Firstly Lene would spread her love and embraces you in it. During our conversations, Lene seemingly forgets her surroundings and her full focus is on you. Her advice finds the right balance between being spiritual / awakening and practical. She is light-hearted and playful as well as deeply thoughtful."
- Anna Wachtmeister, Architect